Ολοκληρωμένο Σύστημα Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας

Logo

phone (+30) 693 2767055

Επικοινωνία - Humanology Center

Ποιοί Είμαστε

Humanology Center

Μιχαήλ Καρπαθίου

Σκοπός

Να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή τους, χρησιμοποιώντας ισχυρές και εύκολες στρατηγικές αλλαγής. Με θεαματικά αποτελεσματικές μεθόδους βρίσκουμε το δυναμικό που είναι απαραίτητο για να επανασυνδεθούμε με τον αυθεντικό μας εαυτό και την χαρά.

Αξίες

Αποδοχή, αγάπη, ελευθερία, υγεία, αυθεντικότητα , αυτογνωσία, διασκέδαση, ψυχαγωγία, ενθουσιασμός, δημιουργικότητα, αλλαγή, ενσυναίσθηση, επικοινωνία, υπηρεσία, και εκτίμηση των ταλέντων μας.

Όραμα

Είμαστε μια ευυπόληπτη, ολοκληρωμένη, και πρακτικά εφαρμόσιμη μέθοδος συμβουλευτικής ψυχοθεραπείας και προσωπικής ανάπτυξης, που υπηρετεί τον άνθρωπο με τις πλέον επιστημονικά ισχυρές και σύγχρονες τεχνικές. Ο τομέας μας είναι αυτός της ολοκληρωμένης αυτοεπίγνωσης, σε νου, σώμα, ψυχή και πνεύμα . Βοηθάμε, καθημερινά, ανθρώπους να γίνουν θετικοί και να επιφέρουν μακροχρόνιες αλλαγές στην ζωή τους. Οι μέθοδοι μας προσφέρουν πραγματικά γρήγορα, εύκολα και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Έτσι δημιουργείται μια εξαιρετικά δυνατή βάση που επηρεάζει με θετικές αλλαγές κάθε όψη του κοινωνικού γίγνεσθαι, καθώς συμβάλει στην δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τον άνθρωπο και τη φύση.Humanology Center

Ολοκληρωμένο Σύστημα Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας