Ολοκληρωμένο Σύστημα Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας

Logo

phone (+30) 693 2767055

Επικοινωνία - Humanology Center

Transpersonal - Synthetic - Mentoring

Humanology Center

Μιχαήλ Καρπαθίου

Transpersonal - Synthetic - Mentoring

Transpersonal Synthetic Mentoring: E-LEARNING

Πιστοποιημένη εκπαίδευση σε ένα Ολιστικό Σύστημα Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας

Σκοπός τουTranspersonalSyntheticMentoring είναι να μεταδώσει τις βασικές αρχές τηςεπιτυχίας μέσα από ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, που σκοπό έχει να βοηθήσει τους ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή τους, χρησιμοποιώντας ισχυρές και εύκολες στρατηγικές αλλαγής.

Το Transpersonal - Synthetic - Mentoring αποτελεί μία επαναστατική μέθοδο ολιστικής και υπαρξιακής προσέγγισης, η οποία αντιλαμβάνεται τον άνθρωπο ωςένα σύνολο από νοητικές, σωματικές, ψυχικές και πνευματικές λειτουργίες και ανάγκες. Πραγματεύεται βασικές έννοιες της ζωής όπως ο θάνατος, η εργασία, η δημιουργία, οι σχέσεις. Γι’ αυτόν τον λόγο «παντρεύει» την ανατολή με τη δύση, το παρελθόν με το παρόν, το μυστικισμό με την επιστήμη, το σώμα με το νου και το πνεύμα μέσα σε μια ρεαλιστική και πρακτική μέθοδο Mentoring, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο ομάδων, επιχειρήσεων και οργανισμών.

Μία από τις καινοτομίες του T.S.M είναι η ενσωμάτωση χρηματοικονομικών νόμων ανάπτυξης των οργανισμών, οι οποίοι είναι προσανατολισμένοι στην ανάπτυξη του ανθρώπου, κάτι που αποτελεί επανάσταση στην ανθρώπινη εξέλιξη και έχει εξαιρετικά άμεσα και πολύ θετικά αποτελέσματα
Η ενσωμάτωση αυτή γίνεται παράλληλα με την ενεργειακή εργασία την μεταμόρφωση της σεξουαλικής ενέργειας σε πνευματική- την εργασία με το εσωτερικό παιδί, τους προγόνους,και μετα αρχέτυπα του «μαχητή», του «αυτοκράτορα», του «εραστή» και του «μάγου» καθώς και με την διεργασία των ονείρων.

Η σύζευξη αυτή είναι αποτέλεσμα της διαπίστωσης ότι ένας πολυεθνικός οργανισμός όπως και ο ανθρώπινος οργανισμός, αποτελούνται από διάφορα στελέχη και διέπονται από κοινές στρατηγικές αλλαγής και ανάπτυξης.

Συνδυάζοντας και εναλλάσσοντας τις καλύτερες τεχνικές προσωπικής ανάπτυξης που έχει προσφέρει κάθε εποχή και κάθε κουλτούρα στην ιστορική διαδρομή του ανθρώπου, αλλά και μέσα από το πρίσμα της επιστήμης, το T.S.M. δημιουργεί μια εξαιρετικά δυνατή βάση για επιτυχία σε κάθε τομέα.

Αν έχετε αμφιβολίες γι’ αυτά που διαβάζετε, σημαίνει ότι ίσως δεν έχετε μείνει στο παρελθόν ικανοποιημένοι με όσα σας είχαν υποσχεθεί οι μέθοδοι αυτο-βοήθειας και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχετε παρακολουθήσει.
Κι αυτό δηλώνει ξεκάθαρα ότι σας αφορά το TSM και οφείλετε να το γνωρίσετε για να ανακαλύψετε τα πλεονεκτήματα αυτής της ολιστικής και υπαρξιακής προσέγγισης.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο συνδυασμό ψυχολογικών και επιστημονικών γνώσεων με υπέρ-ατομικές πρακτικές της Ανατολής, οι οποίες επηρεάζουν το ασυνείδητο και έχουν βασιστεί σε μυστική γνώση που ήταν ερμητικά κλειστή για χιλιάδες χρόνια.

Σκεφθείτε μόνο, αν αξιοποιούσαμε αυτές τις εξαιρετικά αποτελεσματικές τεχνικές με σκοπό να βελτιώσουμε τη ζωή των άλλων και του εαυτού μας, αν αλλάζαμε τον τρόπο που σκέπτονται οι άνθρωποι θέτοντας ως στόχο την ψυχική και σωματική υγείατους, δίνοντας μεγαλύτερη σημασία στη γνώση και την ανάπτυξη του πνεύματος, δε θα επιτυγχάναμε κάτι καλό και ηθικό;

Η συνδυαστική προσέγγιση του TSM μπορεί να δημιουργήσει την κατάλληλη δυναμική για να εκτοξεύσει τον άνθρωπο πέρα από τα όρια του νου και να του παράσχει την ενέργεια για να εκπληρώσει τους στόχους του και να γνωρίσει τον εαυτό του – και κατ’ επέκταση τη χαρά στη ζωή.

Η βασική εκπαίδευση έχει χρονικό πλαίσιο το ελάχιστο 3 μήνες, τα θεωρητικά μαθήματα γίνονται μέσα από το διαδίκτυο με e-mail. Οι βιωματικές ασκήσεις θαπαρουσιαστούν μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο στο κέντρο Humanology, λεωφόρος Βασ. Σοφίας 65, μετά από συνεννόηση με τους σπουδαστές του προγράμματος ήμέσα από Skype για όσους δεν μπορούν να παραβρεθούν.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, αφού οι απόφοιτοι θα έχουν ενσωματώσει τις κατάλληλες δεξιότητες και τις ανάλογες βιωματικές ώρες εκπαίδευσηςκαι θεραπείας , θα μπορέσουν να εργαστούν ως εκπρόσωποι του TranspersonalSyntheticMentoring και να κάνουν εγγραφήστο σύλλογο TranspersonalSyntheticMentoringκαι να ανοίξουν δελτίο παροχής υπηρεσιών.

Στόχοι του προγράμματος

1. Η γνώση για την ανάπτυξη του ανθρωπινού Εγώ μέσα από ψυχοθεραπευτικές και μεταφυσικές προσεγγίσεις της ψυχικής δομής του ατόμου.
2. Η αναγνώριση του χαρακτήρα, του ψυχισμού, των ψυχολογικών και πνευματικών αναγκών και τραυμάτων που κάθε άτομο φέρει,μέσα από την σωματοδομή του και από το ενεργειακό του σώμα
3. Η γνώση ώστε να γίνει εφικτή η ολιστική και μόνιμη αλλαγή πυρηνικών πεποιθήσεων, σε νοητικό, πνευματικό και σωματικό επίπεδο.
4. Η εκπαίδευση στους απλούς και πρακτικά εφαρμόσιμους πνευματικούς και χρηματοοικονομικούς νόμους που ρυθμίζουν την ανάπτυξη ενός
οργανισμού, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ανθρώπινοή οικονομικό-για ένα άτομο ή για προσωπικό χιλίων ατόμων.
5.Η εκμάθηση τεχνικών εκπαίδευσης στη θεραπεία του εσωτερικού παιδιού.
6.Η αναγνώριση και η θεραπεία από τις εμπλοκές από το προγονικό σύστημα και από τις προηγούμενες ζωές οι οποίες λειτουργούν αποτρεπτικά στην αποδοχή χαράς και ευμάρειας στο εδώ και τώρα.
7. Η εκμάθηση ενεργειακών τεχνικών από διάφορες κουλτούρες, όπως ηκαλλιέργεια και η μεταμόρφωση της σεξουαλικής ενέργειας σε πνευματική-βιολογική, με γνώμονα την θεραπεία και την επίτευξη κάθε σκοπού στη ζωή.
8. Η σύνδεση με τον πνευματικό εαυτό.
9. Η εκμάθηση τεχνικών για την επίλυση κρίσεων και συγκρούσεων μέσα από μια συνθετική άποψη που ενώνει το σώμα, τον νου και την πνευματικότητα.

Μετά την ολοκλήρωση του βασικού προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι έχουν την δυνατότητα να ειδικευτούν σε τομείς όπως

Ερμηνεία ονείρων
Σεξουαλική αλχημεία
Θεραπεία ζεύγους
Διαχείριση διαζυγίου
Κβαντική ψυχοθεραπεία
Ονειρική γιόγκα - συνειδητό ονείρεμα
Θεραπεία τραύματος
Matrix Σφραγίδα: Διάγνωση και θεραπεία μέσα από τα χρώματα
ΤransomaticΤherapy
Βιο-ενεργειακή εναρμόνιση με την εκπομπή ενέργειας από τα χέρια

Πληροφορίες Τ. 693 2767055Humanology Center

Ολοκληρωμένο Σύστημα Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας